suositusmenu

Keittiömestari Markus Kornmayerin suunnittelema suositusmenu.

MENU MERIMAKASIINI 59€ (saatavilla 17.4. asti)

MUIKKU
Muikkua ja kurkkua eri tavoin
(sisältää gluteenia, saatavana myös gluteenittomana)

***

TIIKERIRAPU
Tiikerirapu “Thermidor” ja fenkolia

***

TURSKA
Paistettua turskaa, kaalia ja valkoviinikastike

***

SUKLAA
Valkosuklaa blondie, tummaa suklaata ja marjoja
(vähälaktoosinen)

Parsakausi alkaa 18.4.2024 | Katso lounastarjous alempana

PARSAMENU 54€

MUSTEKALAA & PARSAA
Mustekalaa ja valkoista parsaa eri tavoin valmistettuna
***
PARSAKEITTO
Parsakeitto ja marinoituja käsin kuorittuja katkarapuja
***
TURSKA
Paistettua Ahvenanmaan turskaa, vihreää parsaa, perunaa ja Hollandaise
***
SUKLAA
Valkosuklaa blondie, tummaa suklaata ja marjoja
(vähälaktoosinen)

PARSALOUNASMENU 37€

Tarjous saatavilla 18.4.-31.5.2024 arkisin klo 11.30-14.

PARSAKEITTO
Parsakeitto ja marinoituja käsin kuorittuja katkarapuja
***
TURSKA
Paistettua Ahvenanmaan turskaa, vihreää parsaa, perunaa ja Hollandaise
***
SUKLAA
Valkosuklaa blondie, tummaa suklaata ja marjoja
(vähälaktoosinen)