suositusmenu
Keittiömestari Markus Kornmayerin suunnittelema suositusmenu.
MENU MERIMAKASIINI 59€ (saatavilla 17.4. asti)
MUIKKU
Muikkua ja kurkkua eri tavoin
(sisältää gluteenia, saatavana myös gluteenittomana)
***
TIIKERIRAPU
Tiikerirapu “Thermidor” ja fenkolia
***
TURSKA
Paistettua turskaa, kaalia ja valkoviinikastike
***
SUKLAA
Valkosuklaa blondie, tummaa suklaata ja marjoja
(vähälaktoosinen)
Parsakausi alkaa 18.4.2024 | Katso lounastarjous alempana
PARSAMENU 54€
MUSTEKALAA & PARSAA
Mustekalaa ja valkoista parsaa eri tavoin valmistettuna
***
PARSAKEITTO
Parsakeitto ja marinoituja käsin kuorittuja katkarapuja
***
TURSKA
Paistettua Ahvenanmaan turskaa, vihreää parsaa, perunaa ja Hollandaise
***
SUKLAA
Valkosuklaa blondie, tummaa suklaata ja marjoja
(vähälaktoosinen)
PARSALOUNASMENU 37€
Tarjous saatavilla 18.4.-31.5.2024 arkisin klo 11.30-14.
PARSAKEITTO
Parsakeitto ja marinoituja käsin kuorittuja katkarapuja
***
TURSKA
Paistettua Ahvenanmaan turskaa, vihreää parsaa, perunaa ja Hollandaise
***
SUKLAA
Valkosuklaa blondie, tummaa suklaata ja marjoja
(vähälaktoosinen)